Praktisk info

Om du kommer til lands eller til vands, så kan du her få gode tips til restauranter og overnatnings-muligheder

Fredericia har den perfekte størrelse til en forlænget weekend, hvor du både kan nå at deltage i 6. Juli-Dagene, nyde andre dele af kulturlivet, bade fra de smukke, rene strande ned til Lillebælt, spise på de gode restauranter, høre masser af jazz til 6. Juli Jazz-festivalen – og i det hele taget bare læne dig tilbage og nyde et par fridage.

Fredericia er rigt udstyret med gode overnatningsmuligheder for både singler, par og familier. Tag f.eks. et par nætter på et af Danmarks få 5-stjernede vandrerhjem, Fredericia Vandrerhjem, der er nabo til både golfbanen, Danmarks største gratis legepark Madsbyparken samt Fredericia Idrætscenter. Eller ryk helt ind i midtbyen på Hotel Postgaarden eller Hotel Gl. Havn, der begge ligger få skridt fra Gl. Havn og Fredericia midtby.

Vil du helst lidt uden for byen, så er Hotel Medio, Trinity Hotel og Konferencecenter samt Hotel Fredericia absolut et besøg værd. Eller hvad med et kroophold på Best Western Kryb i Ly? Du kan også bo på Fuglsangcentret i byens vestlige ende, hvorfra du med en dejlig spadseretur gennem skoven kan blive ført lige ned til vandet og lystbådehavnen.

Restauranter
Også på forplejningssiden er der meget at vælge imellem i Fredericia og omegn. I midtbyen i et af de smukke gamle huse ligger "Restaurant Ti Trin Ned", som uden problemer måler sig med de bedste gourmetrestauranter i f.eks. hovedstaden. Restaurantchef Mette Gassner blev i februar 2011 kåret til Danmarks bedste kok, og både i 2017 og 2018 fik restauranten en Michelin-stjerne. Er pengepungen til mindre ambitiøse menuer, findes der mange andre gode spisesteder i Fredericia, f.eks. Cafe Østerstrand, Café Vivaldi eller Mairs.

Med båd
Hvis du kommer sejlende til 6. Juli-Dagene, kan du lægge til i Gl. Havn. Der er gode toilet- og og badefaciliteter på Hotel Gl. Havn, der ligger skråt overfor. Café Mums og Havnegrillen er blandt spisestederne dernede.


Læs meget mere om Fredericias mange tilbud, overnatningsmuligheder, spisesteder mm. på Visit Lillebælts hjemmeside www.visitlillebaelt.dk.

 

Pressekontakt