Børneteater: "Den Standhaftige Tinsoldat"

For børn i alderen ca. 3 til 9 år
Lørdag, 6 juli, 2019 - 14:00

Tag ungerne med til en spændende teaterforestilling i Pakhuset, hvor Andersens Kuffert Teater opfører "Den Standhaftige Tinsoldat". Forestillingen varer ca. 45 minutter.

Om forestillingen:

Vi starter historien med en fødselsdag. Hans Christian får 25 tinsoldater i gave. Alle er ens udover soldat nummer 25, han har kun et ben at stå på. Men da han står lige så godt på sit ene ben som de andre på deres to, får han lov til at være med i legen.

En nat, oplever den etbenede tinsoldat den smukkeste og dejligste danserinde man kan forestille sig. Hun bor i et papirslot, er smuk som en ballerina og har en ædelsten limet på brystet. Danserinden har løftet sit ene ben så højt i vejret, at soldaten slet ikke kan finde det og tror, at hun kun havde et ben ligesom han. Soldaten er sikker på, at danserinden passer perfekt til ham.

En trold står pludselig midt i værelset og kræver, at soldaten skal holde fingerne for sig selv. Danserinden tilhører trolden. Basta! Hvis ikke tinsoldaten hører efter, så skal han nok se løjer! 

Nu bliver vi taget med på en rejse, som fører soldaten ned i byens underverden. Her bor kanalmesteren, en stor ensom rotte, som har udråbt sig selv som den vigtigste i kloakken. Efter en tur i havnen ender vi igen oppe i børneværelset, der hvor historien begyndte. Danserinden og tinsoldaten er atter sammen, men desværre for tinsoldaten og danserinden har trolden ikke glemt sine trusler.

Tid og sted
Lørdag d. 6. juli kl. 14.00 på scenen i Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia