6. juli sejlads med Aventura

Tirsdag, 6 juli, 2021 - 20:00

Pak din picnickurv, tag noget varmt tøj på og oplev solnedgangen ombord på træskibet Aventura.

På den traditionsrige 6- juli sejlads er der en guide med på turen, som fra start til slut leder os igennem Fredericas spændende historie, Lillebælts smukke landskab og naturligvis også fortæller den dramatiske historie om slaget ved Fredericia d. 6. juli 1849.

Vi sejler afsted kl. 20 mens det stadig er lyst - og her vil I med garanti se nogle af de mange marsvin der boltrer sig i Lillebælt. Skipper Henrik fortæller også gerne om marsvinene.

I kan nyde et glas (medbragt) vin, mens solen går ned. En helt unik sejltur på Lillebælt kombineret med spændende fortællinger.

Husk varmt tøj: der kan hurtig blive koldt på vandet og medbring drikkevarer og snacks som I kan nyde ombord. 

Information i forbindelse med COVID-19
Vi afholder kun ture, som vi vurderer kan afholdes under hensyntagen til myndighedernes anbefalinger om afstand, skærpet hygiejne og overholdelse af forsamlingsforbud.
Det er ekstra vigtigt i denne tid at man som gæst holder sig orienteret om ændringer i programmet, da vi hele tiden følger myndighedernes udmeldinger og justerer vores program herefter.

Bestil billetter
Prisen pr. voksen 350,- og pr. barn over 2 år 175,-. Læs mere om sejladsen og bestil billetter på lillebaelt-waters.dk

Naturpark Lillebælt
Når du sejler med AVENTURA i Lillebælt, befinder du dig i Naturpark Lillebælt - Danmarks største marine Naturpark. Aventura er også partner i Naturpark Lillebælt og vi bidrager aktivt til at beskytte Lillebælt. Én af de valg vi har truffet er at engangsplastik ikke må benyttes om bord, da det i stor stil bidrager til forurening i havene. Vi beder vores gæster om at respektere det, men opfordrer jer til at tage jeres picknickkurv med alligevel.

Tid og sted: 
6. juli kl. 20, Gl. Havn, 7000 Fredericia